Seglingen för juniorerna är igång!

Jolleseglarna i enmansgruppen (BKSS-juniorer med egna båtar) är redan igång. Den tidiga våren har gjort att flera träningspass redan har avverkats på onsdagsedtermiddagar och helger. I helgen var det tävlingspremiär i Stenungsunds internationella regatta; Liros Nordic race 2014.

Snart är det snart dags för träning nästan varje dag under påsklovet och dessutom två dagars Påsklovsrace i Hjuvik 17-18/4!

Regelträff i klubbhuset torsdag 3 april kl 18:30

Regelträffen kom inte med i årsprogrammet i tidningen på grund av ett misstag, men vi skall ha en sådan i alla fall. Ingemar Bohlin ger oss förbättrad regelkunskap, och du och alla övriga i din besättning eller vänkrets är välkomna. Vi kommer att bli bjudna på lite bröd och smör eller något i den stilen till självkostnadspris. Ta med 30:- i jämna pengar så får vi se vad det blir. Denna gång har vi inga regelböcker att sälja. Du som har en regelbok tar med den, och alla vi som inte har en laddar hem den från Seglarförbundets hemsida på följande adress: http://www.svensksegling.se/AvdforArrangorer/Reglerdomare/Kappseglingsregler/Kappseglingsreglerna2013-2016/
Om du inte vill skriva ut alla sidorna tror jag det räcker med de 49 fösta sidorna
Vi ses!

Inbjudan till ÅRSMÖTE

Välkomna till Björlanda Kile Segelsällskaps årsmöte 2014 torsdagen den 20 mars klockan 19.00.

Förhandlingarna genomförs i klubbhuset. Vid årsmötet blir det också en upptakt för säsongens och förtäring.

Årsmöteshandlingar delas ut vid mötet. Motioner skickas in skriftligen till Clas Jernström, styrelsens sekreterare, senast den 10 mars på postadress: Björlanda Kile Segelsällskap, Björlanda Kile 100, 423 61 TORSLANDA, alternativt som e-brev till clas.jernstroem@telia.com.

Aktivitetsprogram SENIORER Jan – Juni 2014

Hej alla Ni BKSS:are som är dagtidslediga.

Då var det dags med en ny omgång med aktiviteter som vi hoppas Ni skall finna intressanta att delta i. Lite blandat är det men gemensamt är att vid varje tillfälle kommer vi att ges möjlighet till att fika och snacka. Hör av er till den som står som samordnare och anmäl att Du vill vara med.

De tre O:na (Birger, Gerhard, Mats)

Aktivitetsprogram 1 halvåret 2014

Se även Seniorprogram i kalendern för mer information.

BKSS kOM-Cup 2013

Välkommen till BKSS Klubbdag lördag den 19 oktober kl 13.00 och segla BKSS kOM-Cup.
Vi skall segla radiostyrda båtar där vinnaren blir årets Klubb Mästare med inteckning i vandringspriset ”segelbåten”.
Varför heter seglingen kOM? Jo, det är många OM som skall stämma för att denna segling skall bli av. Hur går tävlingen till? Läs mer här

KOM-bild_1